

GLAO 2020 ANNUAL SESSION September 24-26, 2020 Hilton Cleveland Downtown Cleveland, Ohio

TENTATIVE PROGRAM

(as of 2/15/20)

Thursday, September 24

12:00 pm – 5:00 pm Registration Open / Exhibitor Set Up

12:00 pm – 5:00 pm GLAO Board Meeting

Friday, September 25

7:30 am – 4:00 pm Registration / Exhibits Open

7:30 am – 8:30 am *Continental Breakfast in Exhibit Hall

8:30 am – Noon DOCTOR & STAFF SESSION

8:30 am – 10:00 am (1.5hr) **Dr. Willy Dayan –** *Presentation Title TBD*

Sponsored by: Invisalign iTero

10:00 am – 10:30 am Beverage Break in Exhibit Hall

10:30 am – Noon (1.5hr) Dr. Nick Salome – "Practice with Clarity: The Psychology of Aligner

Treatment"

Sponsored by: 3M Oral Care

12:00 pm – 1:30 pm ***Residents Forum**

12:00 pm – 1:30 pm *Lunch in Exhibit Hall

12:15 pm – 1:00 pm *ABO Information Meeting

12:15 pm — 1:15 pm Component Meeting - Ohio Association of Orthodontists

1:30 am – 3:30 pm (2.0hr) **DOCTOR & STAFF SESSION**

Dr. Courtney Dunn – *Presentation title TBD*

3:30 pm – 4:00 pm Beverage Break in Exhibit Hall

Sponsored by: American Orthodontics

4:00 pm – 5:00 pm GLAO Business Meeting

6:30 pm – 10:00 pm ***Rock & Roll Hall of Fame Event

Co-Sponsored by: 3M Oral Care

Saturday, September 26

7:30 am – 4:00 pm Registration / Exhibits Open

7:30 am – 8:30 am *Continental Breakfast in Exhibit Hall

8:00 am – Noon DOCTOR SESSION

8:00 am – 9:30 am (1.5hr) Dr. Mario Chorak – "Sagittal First: The Ultimate Success Formula for

Treating all Classes of Malocclusions"

Sponsored by: Henry Schein Orthodontics

9:30 am – 10:00 am Beverage Break in Exhibit Hall

Sponsored by: Henry Schein Orthodontics

10:00 am – Noon (2.0hr) **Dr. Brandon Owen -** *Presentation Title TBD*

Sponsored by: KLOwen Braces, Inc.

8:30 am – Noon STAFF SESSION

8:30 am – 10:00 am (1.5hr) **Dr. Ben Gregg – "Team Culture FIRST"**

Sponsored by: 3M Oral Care

10:00 am – 10:30 am Beverage Break in Exhibit Hall

Sponsored by: Henry Schein Orthodontics

10:30 am – Noon (1.5hr) Dr. Ben Gregg - "Orthodontic care for the "roaring 20's": Same Day Starts,

Cost-effective 3-D printing, and Digital Flash-Free bonding"

Sponsored by: 3M Oral Care

Noon – 1:30 pm *Lunch in Exhibit Hall

Noon – 1:30 pm GLAO Past President's Luncheon - invitation only

12:15 pm – 1:15 pm Component Meeting (TBD)

12:15 pm – 1:15 pm Educators Meeting

1:30 pm - 3:30 pm (2.0hr) **DOCTOR SESSION**

Dr. Jay Bowman - Presentation Title - TBD

1:30 pm – 3:30 pm (2.0hr) **STAFF SESSION**

Ms. Amy Demas - Presentation Title - TBD

3:30 pm – 4:00 pm Beverage Break in Exhibit Hall

4:00 pm – 6:00 pm Exhibitor Teardown